Információk

Termékek rendelhetősége, szállítási ideje

 

A webáruházunkban a termékek szállítása vagy átadása a következő határidővel történik a termékeknél és a kosárban jelzett készletállapot szerint:

 

Termék készletállapota

Leírás

Raktáron A terméket vagy termékeket a terméklapon jelzett időn belül futárszolgálat segítségével a megadott szállítási címre ki tudjuk szállítani vagy az átvevőpontunkon át tudjuk adni.
Rendelhető A termék pillanatnyilag nem áll rendelkezésre, de a terméklapon jelzett időn belül beszerezhető. A beérkezését követően tudjuk futárszolgálat segítségével a megadott szállítási címre kiszállítani vagy az átvevőpontunkon átadni.
Nem rendelhető (jelenleg) A termék nem áll rendelkezésre, továbbá jelenleg nem is szerezhető be. Amennyiben ismét beszerezhetővé válik, az oldalon a státusza megváltozik. Addig nincs lehetőség a megrendelésére.

 

Szállítási és átvételi lehetőségek

 

A webáruházunkban a következő szállítási és átvételi lehetőségek állnak rendelkezésre:

 

Szállítási mód

Leírás

Díj
(ÁFA-t tartalmazó ár)

Szállítás futárszolgálattal A megrendelt terméket vagy termékeket futárszolgálat segítségével a megadott szállítási címre kiszállítjuk.
 • 34.000 Ft vásárlási összegig:
  2.940 Ft
 • 34.000 Ft-tól 44.000 Ft vásárlási összegig:
  1.640 Ft
 • 44.000 Ft vásárlási összegtől ingyenes:
  0 Ft
Személyes átvétel Értesítést követően egyeztetett időpontban a megrendelt termék vagy termékek átvehető az átvételi pontunkon.

Átvételi pont:
1051 Budapest, Október 6. utca 4. félemelet

 • 34.000 Ft vásárlási összegig:
  1.300 Ft
 • 34.000 Ft vásárlási összegtől ingyenes:
  0 Ft

 

Fizetési lehetőségek

 

A webáruházunkban a következő fizetési lehetőségek állnak rendelkezésre:

 

Fizetési mód

Leírás

Használat

Bankkártyás vagy Barion fizetés Fizetés bankkártyával vagy Barion egyenleggel. A fizetés a Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatással történik, amivel kényelmesen és biztonságosan lehet bankkártyával vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló e-pénz kibocsátó (engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013). Fizetéskor a weboldalról átirányítás történik a Barion fizetési oldalára, ahol választani lehet, hogy bankkártyával vagy Barion egyenleggel (amennyiben a vásárló rendelkezik Barion regisztrációval és rendelkezésére áll megfelelő mennyiségű Barion egyenleg) kerüljön a vásárlási összeg kiegyenlítésre. Fizetés után visszairányítással ismét a webáruház oldala jelenik meg, ahol tájékoztatás olvasható a fizetés sikerességével kapcsolatosan. A kiállított számlát a termékkel együtt megküldjük vagy átadjuk.
Átutalás bankszámlára Átutalás a bankszámlánkra a megküldött díjbekérő bizonylat alapján. A megjegyzés rovatban a díjbekérő sorszámának feltüntetését kérjük. A megrendelés teljesítése az összeg beérkezését követően történik meg. A megrendelés szerint díjbekérő kerül kiállításra, amelyet a megadott e-mail címre küldünk meg. Ez alapján a vásárlási összeget átutalással (a díjbekérő sorszámának feltüntetésével) kell kiegyenlíteni. Az összeg számlánkon történő jóváírását követően állítjuk ki a számlát, amelyet a termékkel együtt megküldünk vagy átadunk.
Utánvét Fizetés a rendelés átvételekor a szállítónak / futárnak. Utánvétes fizetésre 250.000 Ft vásárlási összegig van lehetőség. A vásárlás összegét a rendelés átvételekor kell a szállítónak / futárnak kifizetni. A számla a rendeléssel együtt a csomagban kerül megküldésre. 100.000 Ft vásárlási összeg fölött 10% előleget kérünk, amelyet a kiállított díjbekérő alapján átutalással vagy egyeztetett időpontban az átvételi pontunkon készpénzben lehet kiegyenlíteni. Az előlegről előlegszámla kerül kiállításra, amelyet e-mail útján megküldünk, majd a rendeléssel és a végszámlával együtt a csomagban lesz megtalálható. Az utánvétes fizetés választásakor 100.000 Ft vásárlási összegig fix 990 Ft (ÁFA-t tartalmazó ár) díj kerül fölszámításra.
Készpénz Fizetés készpénzben átvételkor. Készpénzes fizetésre 250.000 Ft vásárlási összegig van lehetőség. A vásárlás összegét az átvételkor készpénzben kell kiegyenlíteni. Ebben az esetben készpénzfizetési számla kerül kiállításra és átadásra. 100.000 Ft vásárlási összeg fölött 10% előleget kérünk, amelyet a kiállított díjbekérő alapján átutalással vagy egyeztetett időpontban az átvételi pontunkon készpénzben lehet kiegyenlíteni. Az előlegről előlegszámla kerül kiállításra, amelyet e-mail útján megküldünk, majd a termékkel együtt átadunk ill. személyes fizetés esetén a fizetéskor adunk át.